Latvijas Ķiploks

Virtuvei!

Ķiploku granulas - Rupjais gabaliņš ķiploka pievienojams sviestmaizēm un salātiem, zupām un putrām, dažādām mērcēm, gaļas un zivju ēdieniem, kā arī pavisam noteikti medījumu ēdieniem.
Ķiploku pulveris - Pulveri derēs dažādiem ēdieniem; sviestmaizēm, olu ēdieniem, biezpienam, sviestam, taču izcilāko garšas buķeti tas dos zupām, aukstajām un karstajām mērcēm, sautējumiem, dažādiem gaļas ēdieniem, zivju un jūras velšu ēdieniem. Lai iegūtu maksimālo ķiploku jaudu, pulverus ēdienam pievieno tā gatavošanas vidus vai beigu procesā.
Ķiploku pulveris bez sāls
Ķiploku pulveris ar dillēm
Ķiploku pulveris ar čili
Ķiploku ziedkātu pesto – lieto pie sviesta, salātiem, aukstām un karstām mērcēm, marinādēm, gaļas un zivju ēdieniem, zupām.
Marinēti ķiploki - lietojama kā kraukšķīga uzkoda.
Marinēti ķiploku ziedkāti – lietojami pikantos salātos, zupās, marinādēs vai kā uzkoda vai piedeva dažādiem ēdieniem.